Schoolkampioenschappen Mariaschool Reutum 2019

21 mei hebben de kinderen van de Mariaschool de schoolkampioenschappen klootschieten verschoten op de veld- en straatbaan van de KV Reutum.

Onder droge weersomstandigheden werden de kinderen van groep 7 en 8 om 08:45 op school opgehaald door het treintje van “De Molenberg” en naar de klootschietbaan gebracht. Hier begonnen de kinderen in groepjes van 7 aan 400 meter klootschieten over de veldbaan. Hierna ging men verder op de straat. Hier werd over 300 meter geschoten. Degene met de minste schoten en meeste meters per onderdeel was de winnaar. Er werd door de jongens en meisjes onder begeleiding van leden en vrijwilligers van de KV Reutum fel gestreden voor de eer en om 1e te worden.

De jongens en meisjes van groep 6 waren om 10:30 aan de beurt en ook hier was er veel strijd.

Alle kinderen kregen na de tijd ranja met een koek voordat ze weer door het treintje naar school werden gebracht.

Na de middag 12:30 was het de beurt voor de jongens en meisjes van groep 5. Ook deze jongste groep deed goed hun best. Hier werd ook gestreden voor de 1e plek.

Nadat de laatste groep over was konden de standen worden opgemaakt. De uitslag werd bekend gemaakt op de Mariaschool. Van alle groepen mogen de 1e en 2e plek (zowel jongens als meisjes) deelnemen aan de Gemeentelijke kampioenschappen die woensdag 26 juni plaatsvinden.

Al met al een geslaagde dag, dank aan alle begeleiders, vrijwilligers en de Mariaschool voor de medewerking. Tevens een dank voor de familie Aarnink voor de gastvrijheid bij de Finish. Hier konden alle leerlingen nog even ranja en een koekje nuttigen voordat het treintje van “de Molenberg” ze weer naar school bracht.

De uitslagen via deze link: https://kvreutum.nl/uitslagen-schoolkampioenschappen-mariaschool-2019/

 

Deel dit bericht