Zondagmorgen 3 juli is de jaarlijkse wedstrijd Rabo beker en de Frans Dijkers bokaal verschoten. De Rabo beker voor de heren en de Frans Dijkers bokaal voor de dames.

Het weer was perfect voor de wedstrijden en het kon een spannende strijd worden. Er werd bij de heren gestreden voor de wisselbeker beschikbaar gesteld door Rabobank Noord Twente. Om 10.00 uur zijn de heren van start gegaan met de ronde. Er werd geschoten in 2 groepen. Na een spannende strijd en een verfrissende bui halverwege. Hier lagen 2 schutters voorop met 13 schoten gevolgd door 2 anderen met 14 schoten. Nadat de groepen de ronde volbracht hadden werd de balans opgemaakt.

De eerste plaats en de Rabo beker was voor Mike Aarnink in 21 Schoten en 41 meter, tweede was Jos Huiskes in 21 schoten en 34 Meter, derde Stef Huiskes in 22 schoten en 64 meter.

Nadat de heren afgeschoten hadden vertrokken de dames. De dames hebben heen en weer geschoten over de klootschietersbaan (Hakeweg) en werden begeleid bij het afschot door de naamgever van de bokaal, Frans Dijkers. Halverwege ging Carla Stevelink aan kop met 12 schoten gevolgd door Judith Telgenhof met 14 Schoten. Tijdens het terugschieten was Judith Telgenhof  dicht bij de overwinning met 11 schoten maar werd de wedstrijd toch gewonnen door Carla Stevelink op meer meters. 1e en winnaar van de Frans Dijkers Bokaal, Carla Stevelink in 25 schoten en 75 meter, 2e Judith Telgenhof met 25 schoten en 21 meter en 3e Astrid Eerdman met 31 Schoten en 40 meter.

Na de wedstrijden zijn de Rabo beker en Frans Dijkers bokaal uitgereikt aan de winnaars. Er werd door de leden nog gezellig nagezeten en nagepraat over de gezellige en spannende wedstrijd. Tevens was er nog een kleine verloting voor de deelnemers.

Op de foto zie je de beide winnaars met de Rabo beker en Frans Dijkers bokaal

Deel dit bericht