Molenbergbeker wederom voor Lotte Telgenhof

REUTUM – De jeugd van de KV Reutum schoot vrijdag 23 juni voor de ‘Molenbergbeker’ om de titel Jeugdkampioen. De jeugdleden strijden elk jaar om deze wisselbeker die beschikbaar is gesteld door café-restaurant ‘De Molenberg’. Deze wedstrijd werd verschoten over twee afvalrondes op straat en een afvalronde op veld. Om zowel de jongste als de oudste leden evenveel kans te geven op de titel, werd er geschoten in 4 klassen. De oudste jeugd schiet in klasse 4. Klasse 3 begint 10 meter verder, klasse 2 begint 20 meter verder en klasse 1 start 30 meter verder.

In totaal waren er 13 jeugdleden die streden voor de felbegeerde beker. Na een spannende strijd mocht Lotte Telgenhof zich voor de tweede keer op rij de jeugdkampioen van de KV Reutum noemen.

Voor Lotte de uitdaging voor volgend jaar om voor de derde keer op rij de Molenbeker te winnen. Diegene die de wisselbeker drie jaar op rij wint mag de beker dan namelijk houden.

Omdat deze wedstrijd tevens de afsluiting van het seizoen is, zijn de jeugdleden na de wedstrijd naar café-restaurant de Molenberg geweest voor een drankje en patat.

Bij de meisjes heeft Lotte Telgenhof de 1e plaats behaald met 32 punten. Op de 2e plaats is geëindigd Dylana Bijen met 18 punten en 3e is geworden Tess Deterink met 11 punten. Voor Tess is het haar eerste seizoen bij de jeugd.

Bij de jongens heeft Bart Hemmer de 1e plaats behaald met 32 punten. Op de 2e plaats is geëindigd Jesse Telgenhof met 25 punten en 3e is geworden Duuk Aarnink met 22 punten. Duuk deed voor de eerste keer mee en viel meteen in de prijzen. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst. Op de foto staan de winnaars en Lotte met de Molenbergbeker. De beker werd uitgereikt door Jos Luttikhuis, namens de Molenberg.

Deel dit bericht