REUTUM – De jeugd van de KV Reutum schoot vrijdag 28 juni voor de ‘Molenbergbeker’ om de titel Jeugdkampioen. De jeugdleden strijden elk jaar om deze wisselbeker die beschikbaar is gesteld door café-restaurant ‘De Molenberg’. Deze wedstrijd werd verschoten over twee afvalrondes op straat en één afvalronde op veld. Om zowel de jongste als de oudste leden evenveel kans te geven op de titel, werd er geschoten in 4 klassen. Op straat schiet de oudste jeugd in klasse 4. Klasse 3 begint 10 meter verder, klasse 2 begint 20 meter verder en klasse 1 start 30 meter verder. Op veld is er een voorsprong van 15 meter per klasse.

In totaal waren er 12 jeugdleden die streden voor de felbegeerde beker. Na een spannende strijd die op nog geen meter verschil eindigde mocht Jesse Telgenhof oude Koehorst in zijn laatste jeugdjaar zich jeugdkampioen van de KV Reutum noemen. Jesse won de beker al eerder in 2018, 2019 en 2021 en dus ook nu in 2024.

Omdat deze wedstrijd tevens de afsluiting van het seizoen is, zijn de jeugdleden na de wedstrijd naar café-restaurant de Molenberg geweest voor een drankje en patatje. Hier werd nog gezellig nagezeten en gespeeld in de speeltuin en nagepraat over het succesvolle seizoen.

De uitslagen:

Bij de meisjes heeft Lotte Telgenhof oude Koehorst de 1e  plaats behaald met 18 punten. Op de 2e  plaats is geëindigd Dylana Bijen met 17 punten en 3e  is geworden Vere Groot Rouwen met 11 punten. 4e Lara van Dijk met 9 punten. 5e Mila Ikink met 8 punten.

Bij de jongens 1e Jesse Telgenhof oude Koehorst met 35 punten. Douwe Telgenhof oude Koehorst  2e met 33 punten die het tegen zijn broer net met minder dan 1 meter verschil moest afleggen. Op de 3e plaats is geëindigd Jan Leus met 26 punten. 4e Sven Groot Rouwen met 23 punten. 5e Tijn Janssen met 21 punten. 6e Noud Flinkers met 20 punten. 7e Duuk Flinkers met 13 punten.

 

Op de foto staan de winnaars en Jesse met de Molenbergbeker. De beker werd uitgereikt door Max, namens de Molenberg.

 

Deel dit bericht