De jeugd van de KV Reutum speelde vrijdag 23 juni voor de “Molenberg-beker” om de titel Jeugdkampioen. De jeugdleden strijden elk jaar om deze wisselbeker die beschikbaar is gesteld door café restaurant “De Molenberg”. Als een jeugdlid de beker 3 keer op rij wint mag deze hem behouden. Deze wedstrijd werd verschoten over 2 afvalrondes op straat en 1 afvalronde op veld.

Om zowel de jongste als de oudste leden evenveel kans te geven op de titel, wordt er geschoten in 4 klassen. De oudste jeugd schiet in klasse 4. Klasse 3 begint dan 10 mtr verder, klasse 2, 20 mtr. en klasse 1, 30 mtr. verder.

Totaal waren er maar liefst 22 jeugdleden die streden voor de fel begeerde beker. Na een spannende strijd mocht Fieke Wilmink zich dit jaar de jeugdkampioen van de KV Reutum noemen.

Omdat de wedstrijd tevens de afsluiting van het seizoen is, zijn de jeugdleden na de wedstrijd naar café restaurant “de Molenberg” geweest voor een drankje en patatje en kon men spelen in de speeltuin.

Bij de meisjes heeft Fieke Wilmink de 1e plaats behaald, 55 punten. Op de 2e plaats is geëindigd Lotte Telgenhof, 47 punten en 3e is geworden Mette Maatman met 46 punten.

Bij de jongens heeft Stef Huiskes de 1e plaats behaald, 52 punten. Op de 2e plaats is geëindigd Lars Hesselink, 46 punten en 3e is geworden Tom Slaghekke ook met 46 punten. Lars en Tom waren gelijk geëindigd, maar omdat over 3 onderdelen Lars een hoger resultaat had ging de tweede prijs naar Lars.

Op de foto staan de winnaars en de Heer Vennegoor namens “de Molenberg”.

 

Deel dit bericht