Molenberg-beker voor jeugdkampioen Bart Hemmer.

De jeugd van de KV Reutum speelde vrijdag 28 juni voor de “Molenberg-beker” om de titel Jeugdkampioen.

De jeugdleden strijden elk jaar om deze wisselbeker die beschikbaar is gesteld door café restaurant “De Molenberg”. Als een jeugdlid de beker 3 keer op rij wint mag deze hem behouden. Deze wedstrijd werd verschoten over 2 afvalrondes op straat en 1 afvalronde op veld.

Om zowel de jongste als de oudste leden evenveel kans te geven op de titel, wordt er geschoten in 4 klassen. De oudste jeugd schiet in klasse 4. Klasse 3 begint 10 mtr verder, klasse 2 20 mtr. verder en klasse 1 30 mtr. verder.

Totaal waren er 15 jeugdleden die streden voor de fel begeerde beker. Na een spannende strijd mocht Bart Hemmer zich dit jaar de jeugdkampioen van de KV Reutum noemen.

Omdat de wedstrijd tevens de afsluiting van het seizoen is, zijn de jeugdleden na de wedstrijd naar café restaurant “de Molenberg” geweest voor een drankje en patatje in de speeltuin.

Bij de meisjes heeft Lotte Telgenhof de 1e plaats behaald met 23 punten. Op de 2e plaats is geëindigd Hanne Scholten met 23 punten en 3e is geworden Dylana Bijen ook met 23 punten. doordat alle 3 de meisjes gelijk geeindigd zijn telde het onderlinge resultaat om de 1e , 2e en 3e plaats te bepalen.

Bij de jongens heeft Bart Hemmer de 1e plaats behaald met 41 punten. Op de 2e plaats is geëindigd Siets Wilmink ook met 41 punten maar omdat over 3 onderdelen Bart een net iets hoger resultaat had ging de tweede prijs naar Siets. 3e is geworden Jochem Groothuis met 37 punten.

Op de foto staan de winnaars en Bart met de Molenbergbeker. De beker werd uitgereikt door Diederik, namens “de Molenberg”.

Deel dit bericht