KV Reutum Dames 1 schrijft historie!

KV Reutum Dames 1 heeft maandagavond 17 juli historie geschreven. Zij zijn het eerste damesteam van klootschietvereniging Reutum die in de eerste klasse van de NT/MT competitie kampioen zijn geworden. Daarnaast is Veldhoek Dames 1 al zes jaar op rij de winnaar geweest. Dit jaar heeft Reutum hier een stokje voor gestoken.
Er is geen wedstrijd geweest dat Reutum geen punt mee naar huis heeft genomen. Vanaf het begin van het seizoen verliepen de wedstrijden wisselend, maar werden er altijd 1 of 2 punten mee naar huis genomen.
Op de helft van het seizoen kwamen er twee ‘wijzers uit het Noorden’, oftewel Jos Huiskes en Sander Telgenhof, in beeld om het team verder te ondersteunen. Er moest eerst getraind worden, waarna de mannen vervolgens iedere wedstrijd aanwezig waren. Vanaf dat moment werd meerdere keren de winst gepakt met 3-0, waardoor KV Reutum Dames 1 steeg in de ranglijst. Uiteindelijk wist het team twee wedstrijden voor het einde van het seizoen al onbetwist kampioen te worden.

Op 10 juli, de laatste wedstrijd voor de slotronde, is er nog een puntje gepakt en werd dit groots uitgepakt met bloemen, champagne, taart en veel gezelligheid. Bij de slotronde was het team moe gestreden en hebben zij hier helaas geen eerste plaats behaald, maar de tweede plaats. Echter was meedoen al voldoende en heeft KV Reutum Dames 1 het seizoen gewonnen met 31,5 punten. Dit werd gevolgd door De Veldhoek dames 1 met 27 punten, Kleine David dames 1 met 18 punten en Kluppelshuizen dames 1 met 8,5 punten.

Het was weer een geweldig, sportief seizoen! Op naar komend jaar.
PS. De trainers hebben nog een jaartje bijgetekend.

 


V.l.n.r.: Jos Huiskes, Lisa Voorhuis, Anne Timmerhuis, Iris Huiskes, Anouk Jogems, Danieck Poppink en Sander Telgenhof.

Deel dit bericht