Onlangs heeft de Klootschietersvereniging Reutum weer haar jaarlijkse feestavond gehouden. Nadat iedereen eerst een door het bestuur uitgedacht spellencircuit moest doorlopen, was het tijd voor het officiële gedeelte. De huldigingen van de kampioensteams en de jubilarissen. Er zijn afgelopen jaar 2 herenteams kampioen geworden in de straatcompetitie van Noord en Midden Twente. Dit waren Reutum 4 en Reutum 6. Reutum 4 kwam uit in de 5e klasse en bestaat uit de volgende schutters: Niels Groothuis, Luuk Hesselink, Ronald Maatman, Martin Hagedoorn en Gerald Hesselink.

Reutum 6 dat op de laatste wedstrijddag, het slottoernooi, nog zeer onverwachts kampioen werd , kwam uit in de 8e klasse. Dit team bestaat uit de volgende schutters: Gerard Hulskotte, Johan Nijhuis, Herman Loman, Jurgen Dassen en Gerard Braakhuis.

Na de kampioensteams was het de beurt aan de jubilarissen. Herman Loman werd gehuldigd voor 40 jaar lidmaatschap en de broers Gerard en Jan Hulskotte waren beiden 50 jaar lid van de vereniging. Zij hebben alle drie een fraai aandenken ontvangen.

Na een goed verzorgd koud en warm buffet verzorgd door Café/restaurant “De Molenberg” was het tijd voor de loterij. De hoofdprijs, een ballonvaart aangeboden door sponsor Morskieft sfeermakers uit Reutum, werd heel toepasselijk gewonnen door kampioensteamleider en jubilaris Gerard Hulskotte.

Een mooie afsluiting van een geslaagde feestavond.

Op bijgaande foto’s ziet u de kampioensteams en jubilarissen en de Hoofdprijs winnaar.

 

Deel dit bericht