De jeugdleden van Noord Twente hebben zondag 12 mei geschoten voor de straat koning (-in) van Noord Twente. Deze wedstrijd werd verschoten bij de KV Reutum op de Hakeweg bij de kantine Haarleheide. De wedstrijd is een afval wedstrijd waar elke categorie van 4 t/m 1 elke keer 15 mtr voorsprong krijgen. Hierdoor heeft elke categorie evenveel kans de felbegeerde beker te winnen. De oudste leden (categorie 4) beginnen, gevolgd door 3, 2 en 1. De eerste ronde valt niemand af. Vanaf de 2e ronde vallen telkens 10 jongens/meisjes af die het minst ver is gekomen.

De voorlaatste ronde werd er door allen zover geschoten dat velen dachten door te zijn maar toch helaas afvielen. Na 5 spannende rondes bleven er nog 10 over voor de finale ronde. De finaleronde kon je zien dat de overgebleven jongens en meisjes gespannen waren om maar weer een goed schot te doen. Door de spanning (nog iets extra’s) werd er niet zo ver geschoten als de ronde ervoor.

Na het laatste schot kon de stand worden opgemaakt. Bij de meisjes ging de felbegeerde beker van en titel van straat koningin naar Dylana Bijen (categorie 1) van de KV Reutum. Ook bij de jongens bleef de beker bij de KV Reutum. Jesse Telgenhof (categorie 2) had het verste schot en mag zich een jaar straat koning van Noord Twente noemen.

Na de wedstrijd werden de bekers in de kantine van de KV Reutum uitgedeeld, tevens waren hier de prijsuitreikingen van de SNK selectiewedstrijden.

Op de foto ziet u de straat koning(-in) en alle andere deelnemers met hun bekers.

Deel dit bericht