Reutum – Morskieft Tapijten en Gordijnen heeft de jeugd van Klootschietvereniging Reutum van een nieuw tenue voorzien, bestaande uit een trainingspak en bijbehorende polo. Door de toename van het aantal leden was er behoefte aan uitbreiding van kleding. Deze extra sponsoring van de familie Morskieft wordt zeer gewaardeerd door de KV Reutum. De jeugdafdeling kan met deze nieuwe kleding goed herkenbaar en als eenheid weer een langere tijd voor uit.

Na het koude voorjaar en het uitvallen van diverse wedstrijden i.v.m. de weersomstandigheden zijn de jeugd leden de afgelopen weken begonnen met de competitie wedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap. Enkele leden hebben bijzonder goed geschoten en kunnen zich opmaken voor het Nederlands Kampioenschap jeugd op zondag 9 Juni.

Van harte welkom

Vooraf worden nog diverse trainingswedstrijden en trainingen gehouden voor alle leden. Kinderen die een training of wedstrijd  willen bekijken of  actief willen deelnemen, zijn van  harte welkom. Aanmelden kan bij Annet Lansink email kvreutum@gmail.com

 

 

Deel dit bericht