Beste leden,                                                                                                              23 mei 2018

JAARVERGADERING / INDELING COMPETITIE HEREN

Jaarvergadering

Hierbij nodigen we u uit voor de jaarvergadering voorafgaand aan de ledenvergadering van de heren. Dit is op 11 juni 2018. Om 20.00 uur zal de jaarvergadering beginnen. De agenda is als apart document toegevoegd. Alle dames/heren/ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd.

Indeling competitie 2018-2019 heren

Aansluitend aan de jaarvergadering  is de ledenvergadering voor de heren om de teamindeling voor het nieuwe seizoen te maken. Omdat een aantal leden zich hebben afgemeld, zullen we de teams misschien moeten veranderen. Graag houden we zoveel mogelijk rekening met jullie wensen/voorkeuren. Daarvoor is het natuurlijk belangrijk dat je op deze vergadering aanwezig bent. We willen de heren dan ook graag van harte uitnodigen. Anders zullen we een indeling maken die naar ons inzicht het beste is.

REUTUMSE ESRONDE
Zondag 17 juni is de Esronde. De jeugd begint om 9.00 uur en de senioren beginnen om 10.00 uur. Ook hiervoor nodigen we alle leden uit om mee te doen, samen met familie, buren, vrienden etc.

RABOBEKER/FRANS DIJKERS BOKAAL
Vrijdag 6 juli om 19.30 uur is de Rabobeker voor de heren en de Frans Dijkers bokaal voor de dames. Hierbij nodigen we alle dames en heren leden uit deel te nemen aan deze gezellige wedstrijd.

Deel dit bericht