16-07-2023:
Eerste Clinic & het Flinkers Auto’s en EGR-reiniging Jeugdtoernooi een groot succes
De jeugdafdelingen van Noord en Midden Twente hebben op 16 juli een mooi jeugdpromotietoernooi georganiseerd voor zowel reeds klootschietende jeugd, maar ook voor de jeugd die nog niet actief aan klootschieten doen. Ruim 25 jeugdigen waren aanwezig op de Haarleheidebaan waar om 10.00 uur gestart werd met eerst een warming-up en vervolgens de klootschietclinic gegeven door (oud)leden van de Nederlandse Kernploeg. Er werd geoefend op de losse slag, maar ook op de veel spectaculairdere slingerslag.
Aansluitend werd het Flinks Auto’s jeugdtoernooi verschoten waarbij alle jeugd in teams werden opgedeeld, echter na elke ronde werden de teams weer gehusseld. Per ronde waren er punten te verdienen en wie na 4 rondes de minste punten had, die mocht zich de kampioen noemen.
Bij de jongens was het Noud Flinkers die uit handen van zijn eigen vader de Flinkers auto’s wisselbokaal in ontvangst mocht nemen, bij de meisjes mocht Diede Lohuis deze in ontvangst nemen.
Vervolgens waren er voor de beste 3 per cat. 1/2 en cat. 3/4 een beker die men mocht houden en voor iedereen een mooie medaille als herinnering.
Bij cat. 1/2 was de 1e plaats voor Noud Flinkers, de 2e plaats voor Daan Kemperink en de 3e plaats voor Duur Aarnink.
Bij cat. 3/4 was de 1e plaats voor Diede Lohuis en de 2e plaats voor Bart Lohuis.
Na afloop werd iedereen getrakteerd op wat drinken en een lekker broodje braadworst. Alles werd deze dag gesponsord door Flinkers Auto’s en EGR-reiniging uit Reutum. Het was Arjan zelf die alle prijzen uitreikte. De organisatie kijkt terug op een mooie ochtend, een mooie promotie voor de klootschieterssport.

Deel dit bericht