Molenberg beker Jeugdkampioen Anne Maatman

De Jeugd van de KV Reutum speelde zondag 26 Juni voor de “Molenberg beker” om de titel Jeugdkampioen. De Jeugdleden strijden ieder jaar om deze wisselbeker die beschikbaar is gesteld door café restaurant “De Molenberg”. Als een jeugdlid de beker 3 keer op rij wint mag deze hem behouden. Deze wedstrijd ging over 2 afvalrondes op straat en 1 keer afvalronde op veld.

Om zowel de jongste leden als de oudste leden evenveel kans te geven op de titel wordt er verschoten in 4 klassen.  De oudste jeugd is klasse 4. Klasse 3 begint dan 10 mtr, klasse 2, 20 mtr. en klasse 1, 30 mtr. verder.

Totaal waren en 14 jeugdleden die de streden voor de vel begeerde beker Jeugdkampioen. Na een spannende strijd en stuivertje wisselen mocht Anne Maatman zich dit jaar de Jeugdkampioen van de KV Reutum noemen.

 

Omdat de wedstrijd tevens de afsluiting van het seizoen betekend zijn alle jeugdleden na de wedstrijd naar café restaurant “de Molenberg” gegaan voor een drankje en  patatje en kon men spelen in de speeltuin. De prijsuitreiking was na het eten.

Bij de meisjes heeft Anne Maatman de 1e plaats behaald, 36 punten. Op de 2plaats is geëindigd Vere Groot Rouwen, 21 punten en 3e is geworden Lotte Telgenhof met 21 punten.

Bij de jongens heeft Bart Hemmer de 1e plaats behaald, 36 punten. Op de 2e plaats is geëindigd Luuk Hesselink, 29 punten en 3e is geworden Sven Groot Rouwen met 27 punten.

Op de foto zie je de winaars en Jos Luttikhuis namens “de Molenberg”.

Deel dit bericht