De jeugd van de KV Reutum schoot vrijdag 24 juni voor de “Molenberg-beker” om de titel Jeugdkampioen.

De jeugdleden strijden elk jaar om deze wisselbeker die beschikbaar is gesteld door café-restaurant “De Molenberg”. Deze wedstrijd werd verschoten over 2 afvalrondes op straat en 1 afvalronde op veld. Om zowel de jongste als de oudste leden evenveel kans te geven op de titel, wordt er geschoten in 4 klassen.  De oudste jeugd schiet in klasse 4. Klasse 3 begint 10 mtr. verder, klasse 2 begint 20 mtr. verder en klasse 1 start 30 mtr. verder.

Totaal waren er 12 jeugdleden die streden voor de fel begeerde beker. Na een spannende strijd mocht Lotte Telgenhof oude Koehorst zich de jeugdkampioen van de KV Reutum noemen.

Omdat deze wedstrijd tevens de afsluiting van het seizoen is, zijn de jeugdleden na de wedstrijd naar café-restaurant “de Molenberg” geweest voor een drankje en patat

Bij de meisjes heeft Lotte Telgenhof oude Koehorst de 1e plaats behaald met 30 punten. Op de 2e plaats is geëindigd Mette Maatman met 27 punten en 3e is geworden Dylana Bijen met 23 punten.

Bij de jongens heeft Jesse Telgenhof oude Koehorst de 1e plaats behaald met 29 punten. Op de 2e plaats is geëindigd Bart Hemmer  met 27 punten en 3e is geworden Douwe Telgenhof oude Koehorst met 18 punten.

Op de foto staan de winnaars en Lotte met de Molenberg beker. De beker werd uitgereikt door Tom Morskieft, namens “de Molenberg”.

Deel dit bericht