FEESTAVOND KV REUTUM MET HULDIGINGEN.

Vrijdag 22 Augustus hield de KV Reutum haar jaarfeest. Bij Café/restaurant de Molenberg.Na de koffie en cake heette de voorzitter van de KV Reutum iedereen welkom en werd ieder een gezellig avond toegewenst.Tijdens deze gezellige avond voor alle leden en aanhang zijn de diverse leden gehuldigd voor hun 25- 40- en 50- jarig lidmaatschap. Ook waren en 2 kampioensteams die voor hun prestatie gehuldigd werden.

Kampioensteams:

In de veldcompetitie 2013/2014, 2e klasse is Reutum 1 kampioen geworden. Alle team leden zijn hiervoor gehuldigd voor het behaalde kampioenschap en werd succes gewenst in de 1e klasse voor komend seizoen. De teamleden zijn: Jos Huiskes, Gerald Bijen, Ralf Lansink en Mike Aarnink.

In de straatcompetitie werd in de 6e klasse Reutum 3 kampioen. Alle team leden zijn hiervoor gehuldigd. De teamleden zijn: Raymond Veenhuis, Jan ter Haar, Mike Aarnink, Dennis Nijhuis en Martijn Deterink.

Jubilea:

Dit jaar zijn er 5 leden die voor hun 25-jarig lidmaatschap zijn gehuldigd. Allen lid sinds 1989. Postuum aan Harrie Kuttschreutter. Hierna aan John Groothuis, Erik Volmerink, Gerald Hesselink en Frans Dijkers.  Allemaal kregen ze een standaard met naam en logo van de vereniging en een bloemetje.

Tevens zijn er 2 leden gehuldigd voor hun 40 jarig lidmaatschap:  Marietje Stevelink en Rianne Poppink,  beiden al lid sinds  1974, 2 jaar na oprichting van het Dames klootschieten in Reutum in 1972. Beide dames werden in het zonnetje gezet voor 40 jaar trouw lidmaatschap.

De voorzitter wenst hun nog vele verdienstelijke jaren binnen onze vereniging en overhandigde een fraaie standaard.

Na vorig jaar voor het eerst 2 leden binnen de vereniging te hebben gehuldigd voor een 50 jaar lidmaatschap was er ook dit jaar 1 lid die 50 jaar lid is van onze vereniging. Deze toch bijzondere gebeurtenis viel ter ere aan Jozef Nijhuis.  Jozef is nog altijd actief in de competitie. Jozef werd in het  zonnetje gezet voor 50 jaar trouw lidmaatschap en de voorzitter wenste hen nog vele verdienstelijke jaren binnen onze vereniging en overhandigde een fraaie glazen standaard.

Na alle huldigingen was er voor ieder een warm en koud buffet die ieder zich goed liet smaken. Na het eten was er nog een loterij met vele diverse prijzen. De vereniging kan terugzien op een zeer geslaagd seizoen en een goed georganiseerde maar vooral mooie feestavond .

Op de foto:

Alle aanwezige jubilarissen en kampioenen.

 

Deel dit bericht