Op 16 Mei 2012 was het 40 jarige bestaan van het dames klootschieten van KV Reutum. Dit is door de dames gevierd op vrijdag 18 Mei.

De dames zijn op vrijdagmiddag bij elkaar gekomen bij de familie Aarnink. Hier werd dit heugelijke feit gevierd en begonnen met champagne. Door de organisatie was er een verrassing voor de rest van de middag. Na de champagne en koffie/thee met gebak werd de middag voortgezet. De verrassing was een metamorfose bij “Kapsalon Huub”. Hier kon je kiezen uit make up, haar knippen, haar opsteken of wenkbrauwen epileren en verven. Dit werd als zeer leuk idee ervaren en iedereen was nadien natuurlijk helemaal klaar voor het vervolg van het feest. Daarna zijn de dames naar Café/Restaurant Rouwers in Agelo vertrokken waar de avond werd voortgezet met een borrel en buffet. De organisatie werd dan ook hartelijk bedankt voor dit zeer geslaagde uitje! (verder foto’s van de middag zie onder “Media” van deze site.)

Na het diner werden de dames Annie Eerdman, Marietje Nijhuis en Riky Koopman gehuldigd voor hun 40-jarig lidmaatschap. Natuurlijk ook voor hun inzet van de afgelopen jaren in de vorm van div. bestuursfuncties. Aan hen werd als dank en ter herinnering een bos bloemen met een aandenken uitgereikt. In de foto hieronder zie je de 3 gehuldigde dames (vlnr).

Deel dit bericht